Πίσω στο πλημμυρισμένο Τέξας ο πρόεδρος Τραμπ
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να επισκεφθεί και πάλι το Τέξας, που έχει πληγεί από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, το Σάββατο.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Ενέργειας Ρικ Πέρι προειδοποίησε ότι η τιμή της βενζίνης θα αυξηθεί λόγω της κακοκαιρίας και κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές της Πολιτείας να είναι σε επιφυλακή για να μην επιτρέψουν την κερδοσκοπία στα πρατήρια.
"Οι τιμές των καυσίμων θα αυξηθούν λόγω της πλημμύρας" είπε ο Πέρι μιλώντας σε δημοσιογράφους. Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πότε θα τεθούν και πάλι σε λειτουργία θα διυλιστήρια που έχουν κλείσει λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε η κορυφαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιωάννα Παπαντωνίου
15:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ - Ιράν: Η διαπραγματευτική ομάδα της Τεχεράνης αναχώρησε για τον νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη
15:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Έβρο: Θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς την Τουρκία που μας αξίζει (pics)
15:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Η Ελλάδα είναι γεωστρατηγικά πιο ισχυρή από ποτέ - Διαψεύδει εμπλοκή στο Ιράν
15:29
ΚΟΣΜΟΣ