Πίσω στο πλημμυρισμένο Τέξας ο πρόεδρος Τραμπ
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να επισκεφθεί και πάλι το Τέξας, που έχει πληγεί από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, το Σάββατο.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Ενέργειας Ρικ Πέρι προειδοποίησε ότι η τιμή της βενζίνης θα αυξηθεί λόγω της κακοκαιρίας και κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές της Πολιτείας να είναι σε επιφυλακή για να μην επιτρέψουν την κερδοσκοπία στα πρατήρια.
"Οι τιμές των καυσίμων θα αυξηθούν λόγω της πλημμύρας" είπε ο Πέρι μιλώντας σε δημοσιογράφους. Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πότε θα τεθούν και πάλι σε λειτουργία θα διυλιστήρια που έχουν κλείσει λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
ΧΡΗΜΑ
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
ΣΠΟΡ
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
ΕΛΛΑΔΑ