ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανέθεσε σε 4 κατασκευαστικές να φτιάξουν πρωτότυπα του τείχους στο Μεξικό
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανέθεσε σε τέσσερις κατασκευαστικές εταιρείες να φτιάξουν πρωτότυπα από σκυρόδεμα, του τείχους που θέλει να ανεγερθεί κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων.
Οι τέσσερις εταιρείες είναι οι Caddell Construction Co με έδρα την Αλαμπάμα, η Fisher Sand & Gravel Co με έδρα την Αριζόνα, η Texas Sterling Construction Co με έδρα το Τέξας και η W.G. Yates & Sons Construction Company με έδρα το Μισισιπή, διευκρίνισε η υπηρεσία.
Οι συμβάσεις που ανατέθηκαν έχουν αξία μεταξύ των 400.000 και των 500.000 δολαρίων, πρόσθεσε η υπηρεσία. Τα πρωτότυπα του τείχους θα πρέπει να έχουν ύψος και πλάτος 9 μέτρων και θα δοκιμαστούν στο Σαν Ντιέγκο, συμπλήρωσε.
Κίνα: Πιο εύκολη η πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες ξένων χωρών
09:29
Η Κίνα κατασκεύασε μαγνήτη 700.000 φορές ισχυρότερο από το μαγνητικό πεδίο της Γης
09:22
Έντονες πιέσεις στον Στάρμερ να παραιτηθεί για το σκάνδαλο Μάντελσον - Κρίσιμες διαβουλεύσεις
09:16
Πόλεμος στο Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα
09:11