Ανετράπη σχολικό λεωφορείο στο Ιράν - Τουλάχιστον 12 νεκροί
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι, από τους οποίους 11 μαθητές, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε στο νότιο Ιράν, όταν ανετράπη το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν.
«Το λεωφορείο που κατευθυνόταν στην πόλη Σιράζ προκειμένου οι μαθητές να λάβουν μέρος σε αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση, ανετράπη γύρω στις 04.00 το πρωί», όπως ανακοίνωσε ο Σάιντ Ετζράιε, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στη νότια πόλη Ναράμπ, όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τα αίτια του δυστυχήματος.
Οι τραυματίες ανέρχονται στους 30, από τους οποίους οι 13 νοσηλεύονται, σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, ενώ όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο οδηγός του λεωφορείου.
Παρά την καλή κατάσταση του οδικού του δικτύου, το Ιράν καταγράφει ένα πολύ κακό απολογισμό τροχαίων. Το αυτοκινητιστικά δυστυχήματα οφείλονται κυρίως στη μη τήρηση των βασικών κανόνων οδήγησης, που η αστυνομία προσπαθεί να καταπολεμήσει προβάλλοντας σοκαριστικές εικόνες στην τηλεόραση ή εκστρατείες πρόληψης των οδικών ατυχημάτων.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56