ΗΠΑ: Συνετρίβη ελικόπτερο της αστυνομίας στην Ατλάντα – Δύο τραυματίες
Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη σε αεροδρόμιο έξω από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες αστυνομικοί.
Το ελικόπτερο συνετρίβη στο Μπρίσκοου Φιλντ βορειοανατολικά της Ατλάντα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντέιβιντ Σμιθ.
Σύμφωνα με την Washington Post, το ελικόπτερο επέστρεφε στη βάση του, μετά την αναζήτηση ενός υπόπτου.
Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς είχε εγκλωβιστεί στο ελικόπτερο και για την απελευθέρωσή του χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. Ωστόσο και οι δύο αστυνομικοί είχαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική.
Οι ίδιοι είχαν ενημερώσει μέσω ασυρμάτου τους αστυνομικούς εδάφους ότι σκόπευαν να επιστρέψουν πίσω στη βάση, καθώς πλησίαζε καταιγίδα και είχαν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διευκρινιστούν τα αίτια τους ατυχήματος.
Ανακάμπτουν οι αγορές - Επέστρεψαν τα κέρδη μετά τις δηλώσεις του Τραμπ
14:21
25η Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ - Κλείνει ο σταθμός «Σύνταγμα»
14:15
Fuel Pass: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Πώς θα λειτουργήσει
14:08
Δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή για την 1η Απριλίου, μετά από έντονες διαμαρτυρίες συγγενών και δικηγόρων για την αίθουσα
14:07