ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ιστορία επιβίωσης: Περπάτησε 100 χλμ αναζητώντας βοήθεια μετά από τροχαίο (pic)

Απίστευτη ιστορία επιβίωσης: Περπάτησε 100 χλμ αναζητώντας βοήθεια μετά από τροχαίο (pic)
Φωτογραφία Αρχείου: REUTERS/David Gray

Μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης εξελίχθηκε σε απομακρυσμένη περιοχή της Αυστραλίας με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο.Ο λόγος για τον τεχνικό Thomas Mason ο οποίος μετά από ένα ατύχημα, κοντά στη Βόρεια πλευρά της Αυστραλίας, αναγκάστηκε να περπατήσει περισσότερα από εκατό χιλιόμετρα αναζητώντας βοήθεια. Μάλιστα, κατάφερε να επιβιώσει πίνοντας τα ούρα του.

Στον δρόμο της επιστροφής, το αυτοκίνητό του ανετράπη όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα κοπάδι άγριων καμήλων. Το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά ωστόσο ο ίδιος δεν χτύπησε. Για κακή του τύχη όμως βοήθεια μπορούσε να βρει μόνο στην κοντινότερη πόλη η οποία απείχε σχεδόν 150 χιλιόμετρα.

«Ήξερα ότι είτε θα έμενα εκεί και θα πέθαινα ή θα επέστρεφα στον αυτοκινητόδρομο και θα έβρισκα κάποιον», δήλωσε ο Mason στο Nine News.

ca2

«Σκεφτόμουν πόση ώρα θα χρειαζόταν για να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι δεν έχω επιστρέψει», πρόσθεσε. Ο ίδιος ανέφερε πως βρήκε στον δρόμο του μια δεξαμενή και ένα μπουκάλι νερό, αλλά χρειάστηκε στη συνέχεια να πιει τα ούρα του όταν το νερό τελείωσε.

Η αστυνομία σημείωσε πως ο 21χρονος δεχόταν ιατρική βοήθεια για αφυδάτωση, αλλά κατά τ' άλλα βρισκόταν σε «εξαιρετικά καλή διάθεση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ