Μέλη συμμορίας πήγαν να κλέψουν φορτηγό αλά Fast and Furious και τα έκαναν μαντάρα (Vid)
Μαντάρα τα έκαναν τρία μέλη μιας συμμορίας στην προσπάθεια τους να κλέψουν εμπόρευμα μέσα από εν κινήσει φορτηγό σε δρόμο κοντά στην πόλη Indore της Ινδίας.
Οι νεαροί κλέφτες είχαν επιβιβαστεί πάνω σε μια μοτοσυκλέτα. Όταν πλησίασαν το φορτηγό ένας από αυτούς ισορροπεί πάνω σε αυτή και με τη βοήθεια ενός κόφτη σπάει την κλειδαριά του φορτηγού.
Για κακή τους τύχη όμως χάνουν το έλεγχο της μηχανής και σωριάζονται στο δρόμο.
Οι τρεις δράστες ανήκουν σε μια συμμορία που κυρίως στοχεύει φορτηγά που μεταφέρουν φάρμακα, μπαχαρικά, τσιγάρα και αυτοκίνητα. Τα μέλη της ανήκουν μια νομαδική φυλή, που ζει σε καταυλισμούς σε εθνικές οδούς κοντά στην κοινότητα Kanjar.
Στην κοινότητα Kanjar, το έγκλημα έχει γίνει τρόπος ζωής. Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών έχουν τοποθετήσει κάμερες στα φορτηγά τους για να καταγράφουν τις κινήσεις των μελών της συμμορίας.
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45
Times: Σε «κρίσιμη» κατάσταση νοσηλεύεται ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει
07:42
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Από τη θεραπεία στην πρόληψη - Η μεγάλη αλλαγή στη Δημόσια Υγεία
07:39