Πυρήνα τζιχαντιστών που προετοίμαζε «μεγάλης έκτασης επιθέσεις» εξάρθρωσε η ισπανική αστυνομία
Την διάλυση ενός «τρομοκρατικού τζιχαντιστικού πυρήνα» που προετοίμαζε «μεγάλης έκτασης επιθέσεις» κατάφερε να πετύχει η αστυνομία της Ισπανίας σε συνεργασία με το Μαρόκο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ισπανικού υπουργείου Εσωτερικών η αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός Ισπανού και πέντε Μαροκινών.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε πως «Η εθνική αστυνομία και η γενική διεύθυνση ασφαλείας του Βασιλείου του Μαρόκου διέλυσαν έναν τρομοκρατικό τζιχαντιστικό πυρήνα που αποτελούνταν από έξι άτομα, ένα από τα οποία συνελήφθη στη Μελίγια και πέντε στο Μαρόκο».
Η εξάρθρωση του πυρήνα των τζιχαντιστών σημειώθηκε λίγες μέρες μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην Καταλονία.
ΚΟΣΜΟΣ
Το αστείο του Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ και η αμηχανία της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
19:54
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στο Ιράν: Κρατήθηκε στα 98,53 δολάρια το αμερικανικό αργό σημειώνοντας αύξηση 2,29%
19:47
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοίγουν από αύριο το πρωί τα πρατήρια καυσίμων της Μυτιλήνης, μετά τη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
19:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιλέγει να κερδοσκοπήσει με όχημα την αύξηση των τιμών
19:34
ΚΟΣΜΟΣ