Έφοδος αστυνομικών σε διαμέρισμα στη Γαλλία - Βρέθηκαν ύποπτα υλικά (pics&vid)
Έφοδο σε διαμέρισμα στο Βιλζουίφ -στα νότια του Παρισιού- πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Γαλλίας, όπου εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό και προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Reuters, στο διαμέρισμα αυτό, που ήταν ακατοίκητο, βρέθηκαν φιάλες υγραερίου, καλώδια και άλλα υλικά.
Πηγή που μίλησε στο πρακτορείο ανέφερε αρχικά ότι είχε εντοπιστεί αδιευκρίνιστη ποσότητα της εκρηκτικής ύλης TATP, -την οποία έχουν χρησιμοποιήσει αρκετές φορές οι τζιχαντιστές του αυτοαποκαλούμενου ‘Ισλαμικού Κράτους’ στις επιθέσεις τους σε πόλεις της δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.
Την υπόθεση έχει αναλάβει να ερευνήσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της εισαγγελίας του Παρισιού.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο οι αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη των "ύποπτων" υλικών από έναν άνδρα που εργάζεται στο κτίριο αυτό.
Συνελήφθη ο Κίφερ Σάδερλαντ στο Χόλιγουντ - Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε οδηγό
09:11
Ιράν: Τουλάχιστον 2.571 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά τις διαδηλώσεις
09:01
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου
09:01
Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:58