Μακρόν, Τραμπ και Άμπε συζήτησαν τηλεφωνικά για τη Βόρεια Κορέα
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν συζήτησε την κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο, αλλά και το ζήτημα των κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε.
Οι τρεις ηγέτες, έδωσαν έμφαση στην ανάγκη για “ενοποιημένη και σκληρή” αντίδραση από την διεθνή κοινότητα κατά της Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με το προεδρικό γραφείο στο Παρίσι.
Την ίδια ώρα, η Νότια Κορέα προετοιμάζεται σήμερα για το ενδεχόμενο μιας νέας πυραυλικής εκτόξευσης από την Βόρεια Κορέα, καθώς πλησιάζει η επέτειος από την ίδρυση της, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την πραγματοποίηση της έκτης και πιο ισχυρής πυρηνικής δοκιμής της, που προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία, αλλά και αναταραχή στα διεθνή χρηματιστήρια.
Πότε γυρίζουμε τους δείκτες του ρολογιού μία ώρα μπροστά για την θερινή ώρα
05:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα Voucher των 750 ευρώ - Όλα τα δικαιολογητικά για τους δικαιούχους
04:00
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από τον Απρίλιο στον κατώτατο μισθό
03:00
Ποια νοικοκυριά το δικαιούνται τα Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ
02:00