Επτά οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λιβόρνο (pics)
Επτά νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι ο νέος απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήτει το Λιβόρνο, στην κεντρική Ιταλία.
Σύμφωνα με την Rai, οι τέσσερις εκ των νεκρών ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Ένα αγοράκι δύο χρονών, οι γονείς και ο παππούς του ο οποίος κατάφερε πριν χάσει τη ζωή του να σώσει το άλλο του εγγόνι, τεσσάρων ετών. Όλοι τους πνίγηκαν σ' ένα υπόγειο που πλημμύρισε.


Ο πέμπτος σκοτώθηκε σε κατολίσθηση ενώ ο ο έκτος πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του που παρασύρθηκε από τα νερά. Πριν από λίγο, η Πολιτική Προστασία έκανε γνωστό ότι εντόπισε και τον έβδομο νεκρό.


Ο δήμαρχος του Λιβόρνο, Φιλίππο Νογκαρίν, κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιφέρεια της Τοσκάνης, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, θα συνεχισθούν μέχρι τα μεσάνυχτα.
Φωτογραφίες: REUTERS/Leonardo Bianchi
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00