Ατύχημα είχε ο Πάπας Φραγκίσκος – Χτύπησε το κεφάλι του (pics)
Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Πάπας Φραγκίσκος: έχασε την ισορροπία του ενώ επέβαινε στο ειδικά διαμορφωμένο όχημά του και μετακινείτο σε δρόμο κατάμεστο από πιστούς στην Καρταχένα, στην Κολομβία και χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να προκληθεί μώλωπας στο αριστερό του ζυγωματικό και το βλέφαρο.
Όπως έγινε γνωστό από το Βατικανό, στον ποντίφικα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τοποθετήθηκε πάγος στους μώλωπές του. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του.

Πηγή: Reuters
Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας διακρίνεται ο Φραγκίσκος να χτυπά την αριστερή πλευρά του προσώπου του σε μια κάθετη μεταλλική ράβδο του οχήματός του.

Πηγή: Reuters
Λίγες σταγόνες αίματος είναι ορατές πάνω στα λευκά του άμφια και η περιοχή γύρω από το αριστερό μάτι του είναι μελανιασμένη και έχει πρηστεί.

Πηγή: Reuters
«Με γρονθοκόπησαν. Είμαι καλά», αστειεύτηκε ο ποντίφικας, ενώ αποχωρούσε από ένα σπίτι στην φτωχική γειτονιά Σαν Φρανσίσκο, την τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην Κολομβία.

Πηγή: Reuters
Λίγο αργότερα εθεάθη με ένα μικρό τσιρότο πάνω από το αριστερό φρύδι του.
«Ο πάπας είναι καλά. Τραυμάτισε το αριστερό ζυγωματικό του και το βλέφαρό του», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Γκρεγκ Μπέρκ.

Πηγή: Reuters

Πηγή: Reuters

Πηγή: Reuters
SPONSORED
Chios Kythira Pass 2026: Τελευταία μέρα για τις αιτήσεις των voucher - Αναλυτικά τα βήματα
09:32
Γιατί ο Τσίπρας επίσπευσε την ανακοίνωση του κόμματός του - Η 26η Μαΐου και το νέο πολιτικό σκηνικό
09:29
Ιράν σε ΗΠΑ: Αν συνεχιστεί το ναυτικό μπλόκο, ο Κόλπος του Ομάν θα να μετατραπεί σε «νεκροταφείο»
09:27
Τροχαίο με δύο τραυματίες στη Θεσσαλονίκη - Απεγκλωβισμός ατόμου από την Πυροσβεστική
09:25