Διακοπές του τρόμου στο «κλουβί του θανάτου» με έναν κροκόδειλο μήκους 6 μέτρων (vid)
Αν θέλετε να δείτε από πολύ κοντά τα δόντια ενός γιγάντιου κροκόδειλου μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι το Darwin της Αυστρααλίας και να μπείτε μέσα στο «κλουβί του θανάτου».
Για να φτάσετε όμως σε απόσταση αναπνοής από τον κροκόδειλο, που το μήκος του φτάνει τα έξι μέτρα και το μήκος των δοντιών του ξεπερνά τα δέκα εκατοστά, πρέπει να πληρώσετε προηγουμένως περίπου 110 ευρώ.
Το μέρος που πρέπει να πάτε λέγεται Crocosaurus Cove και διαθέτει επτά κροκόδειλους.
Η ...συνάντηση με τον κροκόδειλο γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Εκεί λοιπόν, οι τολμηροί ουρίστες -μέχρι δύο τη φορά- μπαίνουν μέσα σε μια δεξαμενή από διαφανές πλαστικό η οποία μισοβυθίζεται στο νερό. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ταΐζουν τον κροκόδειλο δίπλα στη δεξαμενή ώστε αυτός να κινείται προς το μέρος των τουριστών για να φάει.
Η εμπειρία αυτή διαρκεί περίπου 15 λεπτά.
Συντάξεις Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής στους δικαιούχους ανά ταμείο
06:00
Από την 1/07/2027 τίθεται σε υποχρεωτική ισχύ η καταβολή ενοικίων μέσω τράπεζας
05:00
Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην ΑΑΔΕ ως τις 12 Οκτωβρίου
04:00
Μέχρι πότε η προθεσμία για τις αιτήσεις του προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ» - Τα κριτήρια
03:00