Brexit: Στις 25 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος γύρος διαπραγματεύσεων
Για μία εβδομάδα αναβλήθηκαν οι συνομιλίες μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την οριστικοποίηση των όρων του Brexit.
Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών θα συναντηθούν στις 25 Σεπτεμβρίου, και η βρετανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι, εφόσον έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για διαβουλεύσεις, οι διαπραγματευτές θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ευελιξία ώστε να επιτευχθεί πρόοδος στον γύρο αυτόν, τον 4ο στη σειρά.
Νωρίτερα, διπλωμάτες από τις Βρυξέλλες ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να καθυστερήσει για μία εβδομάδα η έναρξη του νέου αυτού γύρου, εν αναμονή μιας σημαντικής ομιλίας που πρόκειται να εκφωνήσει για το θέμα η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι στις 21 Σεπτεμβρίου.
Οι δύο πλευρές επρόκειτο να συναντηθούν στις 18 Σεπτεμβρίου.
ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
17:02
Για περιφρόνηση του Κογκρέσου «παραπέμπτεται» ο Δρ. Άντονι Φάουτσι - Τα επόμενα βήματα
16:54
Ρώμη: Στρατώνας των αρχαίων Ρωμαίων πυροσβεστών ανακαλύφθηκε κοντά στο Κολοσσαίο
16:46
Ενισχύεται από Κυριακή το αυγουστιάτικο μελτέμι: Αυξημένος κυματισμός στο Αιγαίο - Η ανάρτηση Κολυδά
16:36