Αιγύπτια φωτογράφισε μέσα σε λεωφορείο τη στιγμή της απόπειρας σεξουαλικής παρενόχλησης (Pics)
Μια Αιγύπτια χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να καταγράψει περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε αστικό λεωφορείο.
Σύμφωνα με το Al Arabiya, η νεαρή ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook με τον άνδρα που καθόταν στο κάθισμα πίσω από εκείνη να επιχειρεί να την αγγίξει με το χέρι του.
«Είναι η πρώτη φορά που είμαι πεπεισμένη πως δεν έχουμε αληθινούς άνδρες σε αυτή τη χώρα, αυτό μόλις συνέβη και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω φωτογραφία ώστε όταν αυτός που με παρενοχλεί πει πως δεν έκανε τίποτα, να ξέρω πώς να αντιδράσω» έγραψε στο Facebook.
Όταν άρχισε να φωνάζει οι άλλοι επιβάτες δεν τη βοήθησαν, αντίθετα της είπαν να το ξεχάσει.


Όταν μεγάλοι σε ηλικία άνδρες μου ζητούν να σιωπήσω ενώ κάποιος απλώνει πάνω μου το χέρι του, τότε απευθύνομαι σε όλα τα κορίτσια και τους ζητώ να υψώσουν το ανάστημά τους και να είναι δυνατά. Ας έρθει κάποιος να μου πει πως είμαι προκλητικά ντυμένη. Θα κλειδώσετε τα κορίτσια στο σπίτι τους επειδή δεν μπορείτε να ελέγξετε τους εαυτούς σας;» ρωτά και καταλήγει: «Δεν φοράω στενά ρούχα και το πρόσωπό μου ίσα που φαίνεται, οπότε βρείτε άλλες δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε αυτό που συνέβη.
Delivery: Οι «φυλές» των διανομέων και το προφίλ τους στον δρόμο
09:30
Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητες» οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν
09:19
Άκαρπες οι έρευνες για τον 65χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται στα Σφακιά
09:14
Ιταλία: Πρόστιμο 200 ευρώ στους τουρίστες που κυκλοφορούν με μαγιό ή... γυμνόστηθοι στη Βαρένα
09:10