Ερντογάν: Δεν θέλω να μου στήνουν αγάλματα και προτομές
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξε πόσο... ταπεινός είναι και ξάφνιασε τους πάντες όταν ζήτησε να μην στήνουν αγάλματα προς τιμήν του.
Παρότι κατά το παρελθόν έχει δείξει την μεγαλομανία του, αυτή τη φορά δήλωσε στεναχωρημένος όταν έμαθε ότι στήθηκε προτομή του στην επαρχία Κοτζαελί, ίσως επειδή δεν του έμοιαζε. Έτσι, η προτομή αφαιρέθηκε και ο «σουλτάνος» ζήτησε να μην επαναληφθεί.
«Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα για την προτομή στο Κοτζαελί. Είναι αντίθετο με τις αξίες μας. Δεν θέλω να μου στήνουν αγάλματα, δεν θέλω προτομές ή τέτοια παρόμοια πράγματα. Έχουμε ζητήσει αυτά να καταργηθούν» ανέφερε ο Ερντογάν, μιλώντας σε συνάντηση Άγκυρα της συμβουλευτικής επιτροπής για τους δημάρχους του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.
«Οι δήμοι μας δεν θα πρέπει να κάνουν πλέον τέτοια λάθη» σημείωσε και πρόσθεσε:
Δεν θα πρέπει να στήνουν αγάλματα, αλλά, αντίθετα, να στήνουν μνημεία για την υπηρεσία στην πατρίδα.
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49