ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους χρήστες του Outlook

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους χρήστες του Outlook
Twitter/Outlook

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χρηστών του Outlook που παραπονιούνται πως δεν μπορούν να λάβουν και να στείλουν email, ενώ ασαφές παραμένει το πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία του. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλειστεί από παράπονα χρηστών οι οποίοι γράφουν πως η υπηρεσία τους δεν λειτουργεί από τις 9:30 π.μ.τοπική ώρα Βρετανίας.

Το Outlook δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Maritsa Lemon, η οποία έκανε δηλώσεις στην downtoday.co.uk η εταιρεία είναι ενήμερη για το πρόβλημα και την διαβεβαίωσε πως εργάζεται για να το λύσει. Μάλιστα όπως η ίδια αναφέρει, τα στελέχη της εταιρείας της είπαν πως «να μην ανησυχεί, το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο».

Αυτή η απάντηση έθεσε σε «συναγερμό» και άλλους χρήστες που αναρωτιούντουσαν εάν το πρόβλημα είναι παγκόσμιο.

Σύμφωνα με το downdetector.com's live map, η διακοπή λειτουργίας αφορά κυρίως χρήστες της Ευρώπης και ιδίως στις χώρες Βέλγιο, Παρίσι και Λονδίνο.

Το συγκεκριμένο πρόβήμα φέρνει στη μνήμη μία παρόμοια υπόθεση που συνέβη τον Μάρτιο όταν χρήστες του Hotmail από όλον τον κόσμο δεν είχαν πρόσβαση στα email τους μετά από μία διακοπή λειτουργίας που συνέβη στη Microsoft, που είναι και ιδιοκτήτριά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ