Ταυρομάχος σκοτώθηκε όταν προκάλεσε με γυμνά χέρια ταύρο 1.100 κιλών (pic+vid)
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 26χρονος ταυρομάχος Fernando Quintela, μετά από μάχη που είχε με ένα ταύρο βάρους 1.100 κιλών, σε ταυρομαχία που έγινε στην Αρένα Moita της Λισαβόνας, στην Πορτογαλία.
Ο Quintela ήταν ένας από τους forcado, όπως ονομάζεται η ομάδα των ταυρομάχων, που σύμφωνα με την πορτογαλική παράδοση προκαλούν τον ταύρο με γυμνά χέρια και στη συνέχεια προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτόν.
Σε ερασιτεχνικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, φαίνεται ο ταύρος να ορμά πάνω του και να τον παρασύρει για πολλά μέτρα. Το χτύπημα του προκάλεσε σοβαρότατα εσωτερικά τραύματα που προκάλεσαν το θάνατό του.

Ο Quintela ήταν μέλος του γκρουπ Amadores de Alcochete forcado ενώ έκανε του ντεμπούτο του στις αρένες το 2008 στη Γαλλία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Δέλτα και την «κυρά του Έβρου»
16:11
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΑ ΕΞΙ DEALS: «Πύλη» για το αμερικανικό LNG η Ελλάδα - Λύσεις για τον Κάθετο Διάδρομο
16:07
ΚΟΣΜΟΣ
Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ σε διοικητές των παραστρατιωτικών για θηριωδίες κατά αμάχων
15:59
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 47χρονου για κακοποίηση ΑμεΑ - Απηλλάγη λόγω αμφιβολιών ιερέας
15:50
ΚΟΣΜΟΣ