ΚΟΣΜΟΣ

Κύμα αντιδράσεων για τον άνδρα που έδεσε σκυλιά σε αμάξι για να τα εκπαιδεύσει (Vid)

Κύμα αντιδράσεων για τον άνδρα που έδεσε σκυλιά σε αμάξι για να τα εκπαιδεύσει (Vid)
Youtube

Οργή έχει ξεσηκώσει η ιδέα ενός Κινέζου να δέσει δύο σκυλιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου προκειμένου να τα εκπαιδεύσει.

Πρωταγωνιστής είναι ο Zhang (σ.σ δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του), ο οποίος έδεσε τα σκυλιά και τα ανάγκασε να ακολουθούν το όχημα.

Το ερασιτεχνικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει,σε τοπική εφημερίδα, ότι προσπαθούσε να τα εκπαιδεύσει για έναν αγώνα. Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε είπε στην Peninsula Morning Post ότι έγινε παρεξήγηση και ότι ο ίδιος αγαπά τα σκυλιά του. Απλώς τα προετοίμαζε για έναν αγώνα που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματα που προκάλεσε στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά πρέπει να καταλάβουν κι εκείνοι την αλήθεια

Σύμφωνα με τον ίδιο, συχνά εκπαιδεύει τους σκύλους του αφήνοντάς τους να τρέξουν ελεύθερα. Ωστόσο, επειδή ο αγώνας πλησίαζε, αποφάσισε να τους δέσει στο αμάξι προκειμένου να τρέξουν μέχρι εκείνος να φτάσει στη δουλειά του.

Σχολιάζοντας τον τρόπο εκπαίδευσης του Zhang, η Wendy Higgins της Humane Society International είπε ότι ήταν «συγκλονισμένη» και «τρομαγμένη».

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν μπορείς να δένεις ένα σκύλο από το λαιμό και να τον δένεις στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που είναι εν κινήσει.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ