ΚΟΣΜΟΣ

Πολιτική αναλύτρια καταγγέλλει βιασμό από παρουσιαστή του Fox News

Πολιτική αναλύτρια καταγγέλλει βιασμό από παρουσιαστή του Fox News
Fox News

Νέο σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας κλονίζει τα αμερικανικά μίντια. Γνωστή πολιτική αναλύτρια καταγγέλλει ότι βιάστηκε από συνάδελφό της στον όμιλο Fox News.

Πρόκειται για την Scottie Nell Hughes, η οποία κατέθεσε μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενάντια του τηλεοπτικού σταθμού Fox News και του δικηγορικού γραφείου Paul Weiss, το οποίο διεξήγαγε εσωτερικές έρευνες για τις καταγγελίες.

Η Αμερικανίδα πολιτική αναλύτρια, ισχυρίζεται ότι την βίασε ο παρουσιαστής Charles Payne ενώ όταν αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός το κανάλι την απομάκρυνε κακήν κακώς.

Σύμφωνα με την ίδια, ο παρουσιαστής την εξανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του το 2013 «με αντάλλαγμα ευκαιρίες και οφέλη στη σταδιοδρομία της».

Όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος, «χρησιμοποίησε τη θέση του για να της ασκήσει πιέσεις και όταν εκείνη προσπάθησε να σταματήσει αυτή τη "σχέση" την χτυπούσε και την απειλούσε».

dfhgjgj

Όταν διέκοψε τελικά την σχέση μαζί του, οι εμφανίσεις της στο Fox News μειώθηκαν αισθητά.

Η Hughes δήλωσε: «Αυτό που είναι πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η Δικαιοσύνη θα εμποδίσει άλλες γυναίκες να περάσουν τον εφιάλτη που ζω τώρα».

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή Jonathan Halper δήλωσε «θα υπερασπιστεί σθεναρά τον εν λόγω αβάσιμο ισχυρισμό».

Ο Payne, επέστρεψε πρόσφατα στο κανάλι μετά την ποινή που του είχε επιβάλει το δικαστήριο τον Ιούλιο έπειτα από έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ