ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει βίντεο που δείχνει νταντά να πετά μωρό στην κούνια του (vid)

Σοκάρει βίντεο που δείχνει νταντά να πετά μωρό στην κούνια του (vid)
Youtube

Μια νταντά από τη Ναμίμπια κατηγορείται για κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας του μωρού που φρόντιζε.

 

 

Όταν η μητέρα του παιδιού Annemarie Theron παρατήρησε μελανιές στο λαιμό και τους ώμους της μικρής Laila αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι, υποπτευόμενη την νταντά.

Βλέποντας τα βίντεο έπαθε σοκ καθώς η νταντά της μικρής όχι μόνο δεν την πρόσεχε αλλά κάποια στιγμή την πέταξε στην κούνια αφήνοντάς την να κλαίει.Λίγο αργότερα στο βίντεο, η νταντά φαίνεται να προσπαθεί να παρηγορήσει το παιδί μιλώντας του.

Η Theron, η οποία εργάζεται ως διευθύντρια μάρκετινγκ σε εταιρία στην πόλη Outjo, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι αρχές συνέλαβαν τη νταντά, η οποία θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για κακοποίηση ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας και επίθεση.

«Με κατέκλυζαν τα συναισθήματα καθώς το έβλεπα» περιέγραψε η μητέρα στο Netwerk24. «Για μερικές μέρες μετά αρνιόμουν να κοιμηθώ, να φάω ή να πιώ οτιδήποτε. Δεν μπορώ να φανταστώ για πόσο καιρό συνέβαινε αυτό. Μπορώ να δω όμως πόσο έχει επηρεαστεί η Laila μετά από όλα αυτά. Δεν τη θέλω κοντά στο παιδί μου ποτέ ξανά, ούτε να αποτελέσει απειλή για άλλα παιδιά. Αυτό που συνέβη ήταν τρομακτικό να το βλέπεις. Κατάλαβα πως η Laila βλέπει εφιάλτες.».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μωρό έχει αναρρώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ