Σοβαρές ζημιές άφησε στην έπαυλη του Τραμπ ο τυφώνας Ίρμα (vid)
«Αγνώριστη» έχει γίνει η έπαυλη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο νησί του Σεντ Μάρτιν, μετά το πέρασμα του καταστροφικού τυφώνα Ίρμα.
Drone κατέγραψε από ψηλά την ζημιά που έχει υποστεί η έπαυλη, την οποία ο Τραμπ στο παρελθόν είχε περιγράψει ως «μία από τις μεγαλύτερες επαύλεις στον κόσμο».
Όπως μπορεί να δει κανείς σε αυτό, η πισίνα αλλά και το σιντριβάνι της έπαυλης έχει γεμίσει με μαύρο νερό. Τα φοινικόδεντρα είναι «μαραζωμένα», πολλά έχουν ξεριζωθεί, ενώ ένας από αυτούς έχει καταλήξει στην σκεπή ενός εκ των κτιρίων, η οποία έχει υποστεί ζημιές.
Ο ξενώνας για τους φιλοξενούμενους έχει καταστραφεί ολοσχερώς, καθώς δεν άντεξε στους ισχυρότατους ανέμους.
Ο Τραμπ είχε προσπαθήσει το προηγούμενο διάστημα να πουλήσει την έπαυλη αυτή ζητώντας αρχικά 28 εκατ. δολάρια. Ωστόσο στη συνέχεια έριξε την τιμή στα 16,9 εκατ., καθώς δεν έβρισκε αγοραστή.
Μετά και τις ζημιές παραμένει άγνωστο πόσο αποτιμάται πλέον η έπαυλη.
Για δράση του «νέου IRA» μιλούν οι Αρχές μετά από έκρηξη αυτοκινήτου στο Μπέλφαστ (vid)
19:34
Ικαρία: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο
19:21
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09
Τραμπ για τον δράστη της ένοπλης επίθεσης: Είχε γράψει ένα «πολύ αντιχριστιανικό» μανιφέστο
18:57