Ο τυφώνας Μαρία κατέστρεψε τη γειτονιά που γυρίστηκε το Despacito στο Πουέρτο Ρίκο (Vid)
Ο τυφώνας Μαρία, που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο την περασμένη Τετάρτη, κατέστρεψε την γειτονιά La Perla, στο Old San Juan.
Η γειτονιά που κάποτε ήταν μία κακόφημη, φτωχική, ισπανική συνοικία και βρίσκεται σε μία απότομη πλαγιά ανάμεσα στο Old San Juan και τη θάλασσα, έγινε γνωστή παγκοσμίως καθώς εκεί γυρίστηκε το βίντεο κλιπ του «Despacito».
Τα περισσότερα από τα πολύχρωμα κτήρια διαλύθηκαν και πλέον, ελάχιστα στοιχεία θυμίζουν τι υπήρχε εκεί λίγες μέρες μόλις νωρίτερα.
Το βίντεο κλιπ του «Despacito» δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον έχει 3,8 δισεκατομμύρια views στο YouTube Μετά την προβολή του βίντεο κλιπ εκατοντάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο περπατούσαν στα στενά δρομάκια με τα χαρακτηριστικά χρωματιστά σπίτια της γειτονιάς.
Run-DMC: Ένοχος δήλωσε άνδρας για τη δολοφονία του Jam Master Jay, 20 χρόνια μετά
09:06
Παγκράτι: Τραυματισμός 22χρονης για θέση πάρκινγκ- Για επικίνδυνη σωματική βλάβη διώκεται ο 59χρονος (vid)
09:02
Οικονόμου για επιστολή των πέντε βουλευτών: Καταθέτουμε προβληματισμό - Ώρα για θεσμικές αλλαγές
09:00
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη των Τεμπών με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης (vid)
08:52