Ο τυφώνας Μαρία κατέστρεψε τη γειτονιά που γυρίστηκε το Despacito στο Πουέρτο Ρίκο (Vid)
Ο τυφώνας Μαρία, που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο την περασμένη Τετάρτη, κατέστρεψε την γειτονιά La Perla, στο Old San Juan.
Η γειτονιά που κάποτε ήταν μία κακόφημη, φτωχική, ισπανική συνοικία και βρίσκεται σε μία απότομη πλαγιά ανάμεσα στο Old San Juan και τη θάλασσα, έγινε γνωστή παγκοσμίως καθώς εκεί γυρίστηκε το βίντεο κλιπ του «Despacito».
Τα περισσότερα από τα πολύχρωμα κτήρια διαλύθηκαν και πλέον, ελάχιστα στοιχεία θυμίζουν τι υπήρχε εκεί λίγες μέρες μόλις νωρίτερα.
Το βίντεο κλιπ του «Despacito» δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον έχει 3,8 δισεκατομμύρια views στο YouTube Μετά την προβολή του βίντεο κλιπ εκατοντάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο περπατούσαν στα στενά δρομάκια με τα χαρακτηριστικά χρωματιστά σπίτια της γειτονιάς.
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πάνω από 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΕΛ.Α.Σ. - Παγειώνεται τρίτο το ΠΑΣΟΚ
19:56
Τροχαίο ατύχημα στην Αλεξάνδρας: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και τραυμάτησε ζευγάρι με παιδί
19:46
Απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: «Αναφαίρετο δικαίωμα η νόμιμη άμυνα - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»
19:36
Μυστήριο γύρω από τον ξαφνικό χαμό του τραπεζίτη εγγονού της πριγκίπισσας Αικατερίνης
19:25