ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι κανιβάλων σοκάρει τη Ρωσία: Ευθύνονται για περισσότερες από τριάντα δολοφονίες

Ζευγάρι κανιβάλων σοκάρει τη Ρωσία: Ευθύνονται για περισσότερες από τριάντα δολοφονίες
REUTERS/Tatyana Makeyeva

Η κοινωνία της πόλης Κρασνοντάρ ήρθε αντιμέτωπη με μία από τις, ίσως, χειρότερες ιστορίες δολοφονιών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένα ζευγάρι κανιβάλων φαίνεται να είναι υπεύθυνο για τριάντα φρικιαστικές δολοφονίες.

Μερικά από τα θύματα, λέγεται, μάλιστα, ότι αποθηκεύτηκαν από το ζευγάρι για μελλοντική... κατανάλωση. Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν, όπως αναφέρει το κανάλι NTV, επικαλούμενο πηγή στην εξεταστική επιτροπή της αστυνομίας.

Εκτιμάται πως οι δύο ύποπτοι μπορεί να ευθύνονται για έως και τριάντα δολοφονίες, παρά το γεγονός πως η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει ως ενόχους μόνο για τις επτά προς το παρόν. Το ζευγάρι ομολόγησε πως μερικά θύματα ήταν στο ψυγείο τους.

Το τραγικό δίδυμο φαίνεται να πραγματοποιεί απαγωγές, δολοφονίες και βρώση ανθρώπων από το 1999.

Untitled


Πηγή: TheSun

Ο άντρας, συνελήφθη το Σεπτέμβρη αφού βρέθηκαν λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Σύμφωνα με το Mir24, βρέθηκε και ένας κάδος με μέλη της άτυχης γυναίκας καθώς και μία τσάντα, που μάλλον άνηκε στην ίδια.

Ύστερα, σε δρόμο της πόλης Κρασνοντάρ βρέθηκε κινητό τηλέφωνο το οποίο περιείχε σκληρές φωτογραφίες, στις οποίες ο ύποπτος ποζάρει με τα μέλη του σώματος μίας διαμελισμένης γυναίκας...

Ο ίδιος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως βρήκε τα μέλη και απλά έβγαλε selfie μαζί τους και ύστερα έχασε το κινητό του.

Οι αρχές ερευνούν την ανατριχιαστική υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ