ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Πεντάχρονος υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο και πέθανε

Γαλλία: Πεντάχρονος υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο και πέθανε
REUTERS

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα αγοράκι πέντε ετών, το οποίο υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο κατά την διάρκεια αγώνα της Γκρενόμπλ στην Γαλλία για το πρωτάθλημα με παίκτες ηλικίας κάτω των έξι ετών.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και θύμα είναι ο 5χρονος Τιντιάνε Νιμάγκα. Ο 5χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε.

Ο σύλλογος στον οποίο έπαιζε το μικρό αγόρι εξέφρασε τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

«Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Τιντιάνε Νιμάγκα, μέλους της Ακαδημίας U6, ο οποίος υπέκυψε μετά από καρδιακή προσβολή, ενώ απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Καθ΄ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του, ήμασταν σ΄ επαφή με την οικογένεια του, πιστεύοντας πως θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το χαμόγελο του. Αλλά δυστυχώς... Τα τρομερά νέα, έχουν συγκλονίσει τον σύλλογο μας. Σύσσωμη η οικογένεια της Γκρενόμπλ, στέλνει τα βαθιά συλλυπητήρια της, στους γονείς, στον αδελφό του Μαλίκ Σι (σ.σ. παίκτη της ομάδας μας U13), στην οικογένεια και σε όσους τον γνώριζαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ