ΚΟΣΜΟΣ

Το ζευγάρι κανιβάλων από τη Ρωσία ήθελε νέοι άντρες να συνεχίσουν το «έργο» τους

Το ζευγάρι κανιβάλων από τη Ρωσία ήθελε νέοι άντρες να συνεχίσουν το «έργο» τους
REUTERS/Maxim Zmeyev

Η ρωσική πόλη Κρασνοντάρ ήρθε αντιμέτωπη με μία από τις χειρότερες ιστορίες μαζικών δολοφονιών πριν από λίγες ημέρες.

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν τη ρωσική κοινή γνώμη καθώς, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, η Νατάλια Μπακσέεβα και ο 35χρονος σύζυγός της Ντιμίτρι, δεν αρκούνταν, απλώς, με το να τρώνε τα θύματά τους.

Το ζευγάρι, επιχειρούσε να μετατρέψει σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας, στην οποία εργάζονταν η Νατάλια, σε κανίβαλους. Το φρικιαστικό σχέδιο έβγαζε σε εφαρμοφή η Μπακσέεβα που ανά καιρούς φρόντιζε να δίνει στους ανυποψίαστους, άτυχους σπουδαστές που φρόντιζε, πίτες με ανθρώπινο κρέας έχοντας την ελπίδα πως θα μετατρέπονταν με τη σειρά τους σε κανίβαλους.

Untitled 1


Πηγή: TheSun

Το τέλος στο τρομερό αυτό έγκλημα έδωσαν εργαζόμενοι των δρόμων του Κρασνοντάρ, όταν βρήκαν κινητό τηλέφωνο με σοκαριστικές φωτογραφίες του Ντιμίτρι δίπλα σε διαμελισμένους ανθρώπους.

Οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τον τρόπο προσέλκυσης των θυμάτων, αλλά ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μία από τις μεθόδους τους ήταν να χρησιμοποιούν ιστοσελίδες για ραντεβού,προκειμένου να εντοπίζουν κυρίως γυναίκες.

Ανάμεσα σε όλα τα τραγικά ευρήματα στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν βάζα με ανθρώπινα μέλη σε άλμη, σύμφωνα με πληροφορίες. Βίντεο από έρευνα της ρωσικής αστυνομίας, παρουσιάζει τις συνθήκες που ζούσαν οι δύο δολοφόνοι.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι δολοφονίες δύο γυναικών, ωστόσο η Νατάλια φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 30 γυναίκες ανάμεσα στις φωτογραφίες αγνοούμενων γυναικών που τις έδειξαν οι Ρώσοι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ