Πιλότος πέθανε εν ώρα... πτήσης
Ένας από τους χειρότερους φόβους των επιβατών αεροπορικών πτήσεων έλαβε σάρκα και οστά σε αεροσκάφος της Etihad Airways. Ο πιλότος της πτήσης πέθανε εν ώρα εργασίας και το αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Η πτήση απογειώθηκε από το Άμπου Ντάμπι και είχε προορισμό το Άμστερνταμ, όπως τελικώς βρέθηκε στο Κουβέιτ, όταν ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του.
Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία επεσήμανε πως ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την αναγκαστική προσγείωση και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
«Η Etihad Airways μετά λύπης ανακοινώνει τον θάνατο ενός εκ των πιλότων της κατά την διάρκεια της πτήσης EY 927 από το Άμπου Ντάμπι στο Άμστερνταμ». Αφότου ο πιλότος κατέστη αδύνατο να ασκήσει τα καθήκοντά του, ο πρώτος αξιωματούχος σήμανε συναγερμό και «εξέτρεψε την πτήση με ασφάλεια στο Κουβέιτ», αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.
«Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από την απώλεια του, και εστιάζουμε στην φροντίδα της οικογένειας του θανόντα συναδέλφου μας, στην οποία εκφράζουν τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας».
Συρία: Βόμβα εξερράγη σε λεωφορείο κοντά στη Δαμασκό – Τουλάχιστον 2 νεκροί και 13 τραυματίες
22:00
Ενισχύει τη θωράκιση οκτώ αεροδρομίων απέναντι στα drone η Γερμανία μετά τα περιστατικό στη Λειψία
21:50
Χαλκιδική: Τη ζωή του έχασε 69χρονος λουόμενος στην παραλία της Σίβηρης
21:48
Γάζα: Στρατιωτική βάση το πρώτο κτήριο που θα χτίσει το συμβούλιο του Τραμπ
21:38