ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Εστιατόριο κρέμασε ταριχευμένη αγελάδα πάνω από τα τραπέζια (pic)

Αυστραλία: Εστιατόριο κρέμασε ταριχευμένη αγελάδα πάνω από τα τραπέζια (pic)
ETICA

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ένα εστιατόριο στην Adelaide της Αυστραλίας επειδή κρέμασε από τα πόδια, στη μέση του μαγαζιού, μια ταριχευμένη αγελάδα.

 

Πρόκειται για το εστιατόριο Etica. Οι ιδιοκτήτες του, υποστηρίζουν ότι η εγκατάσταση βάζει τους πελάτες στη διαδικασία να σκεφτούν «τις πραγματικές αλήθειες» για την κατανάλωση κρέατος.

«Η αγελάδα δεν έχει κρεμαστεί για διακόσμηση. Η εγκατάσταση έχει μια αποστολή» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες ο Federico και η Melissa Pisanelli.

Το εστιατόριο, το οποίο σερβίρει εκτός από πίτσα και γαλακτοκομικά προϊόντα, σχεδιάστηκε για να μοιάζει με σφαγείο με γυάλινους τοίχους, ώστε η εγκατάσταση να είναι διακριτή και απέξω.

https://www.instagram.com/p/p

Μετά την σφαγή της οκτάχρονης αγελάδας, το κρέας της καταναλώθηκε όλο και έπειτα έγινε η ταρίχευση, δήλωσαν οι ιδιοκτήτες, ενώ υποστήριξαν ότι η εγκατάσταση προσέλκυσε πελάτες οι οποίοι αντέδρασαν θετικά.

Ο Pisanelli είπε: «Αυτή η εγκατάσταση κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα με το θάνατο και τα βασανιστήρια των ζώων» σημειώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ