Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν - Υποβλήθηκε σε εγχείρηση
Ο Αλέν Ντελόν μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, στις 18 Σεπτεμβρίου, για επέμβαση στην καρδιά, καθώς διαμαρτυρόταν επί εβδομάδες ότι πονούσε στο πίσω μέρος της πλάτη του.
Την είδηση αποκάλυψε την Τετάρτη, το γαλλικό περιοδικό «Ici Paris». Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε 5 ώρες και ο θρύλος του γαλλικού σινεμά πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Η κόρη του, Ανούκα δήλωσε σε γαλλικά μέσα ότι:
Ο πατέρας μου έχει υποβληθεί σε επέμβαση. Εδώ και δύο - τρία χρόνια είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό του και έπρεπε να κάνει μπάι πας.
Ο Αλέν Ντελόν παραμένει στο νοσοκομείο και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο.
Ο ηθοποιός σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του είχε πει ότι είναι πολύ επηρεασμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Μιρέιγ Νταρκ, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο. Ωστόσο, η κόρη του ξεκαθάρισε πως η κατάσταση της υγείας του, δεν έχει σχέση με τον χαμό της αγαπημένης του, όπως έγραψαν ορισμένα μέσα.
SPONSORED
Μέχρι πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι είναι δικαιούχοι
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00