Υπάρχει λόγος που αυτός ο γάιδαρος κατέστρεψε ένα πολυτελές αυτοκίνητο
Ήταν στις 15 Σεπτέμβριου 2016 όταν ο επιχειρηματίας Markus Zahn είχε παρκάρει την πορτοκαλί McLaren Spider του - αξίας περίπου 300.000 ευρώ - σε πάρκινγκ ακριβώς δίπλα σε βοσκοτόπι στην περιοχή Vogelsberg, στο κρατίδιο της Έσσης, στη Γερμανία.
Εκεί βρισκόταν ο Vitus, ένας χαριτωμένος γάιδαρος, που μπέρδεψε το πορτοκαλί χρώμα του αυτοκινήτου με καρότο και άρχισε να το μασουλάει.
Οι ζημίες που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του 49χρονου επιχειρηματία έφτανε τα 5.800 ευρώ, ένα ποσό που ο γάιδαρος βεβαίως δεν μπορούσε να πληρώσει.
«Κοίταξα στον καθρέφτη και είδα ξαφνικά ένα ζευγάρι αυτιά. Και έπειτα άκουσα έναν παράξενο ήχο», είπε ο 49χρονος στη Bild και πρόσθεσε: «Ο ήχος ήταν από ένα γαϊδούρι, το οποίο έτρωγε το φτερό του αυτοκινήτου μου».
Η αστυνομία εκτιμά πως ο Vitus πέρασε το αυτοκίνητο για ένα τεράστιο, υπέροχο, καλογυαλισμένο καρότο.
Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, όταν μπλέχτηκε και η ασφαλιστική που αρνήθηκε να καλύψει τη ζημιά. Τελικά, το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Η Ρουμανία αναχαίτισε drone κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
22:00
Διακόπηκε η κατάθεση της Χίλαρι Κλίντον όταν Ρεπουμπλικανή βουλευτής δημοσιοποίησε φωτογραφία της
21:50
Με «σημαντική πρόοδο» έκλεισαν οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν ενώ ο Τραμπ μετρά αντίστροφα για πόλεμο
21:40
Θεσσαλονίκη: Κλείνουν έξι σταθμοί του Μετρό από τις 10 το πρωί του Σαββάτου
21:33