Ελεύθερος αφέθηκε ο Ο. Τζ. Σίμπσον
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την Κυριακή ο πρώην σταρ του αμερικανικού φούτμπολ Ο. Τζ. Σίμπσον αφού πέρασε εννέα χρόνια στη φυλακή για απόπειρα ένοπλης ληστείας, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος των σωφρονιστικών υπηρεσιών της Πολιτείας της Νεβάδα.
Ο Σίμπσον, 70 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή αφού εξέτισε ποινή εννέα ετών, από συνολικά 33 που του είχαν επιβληθεί για την αποτυχημένη απόπειρα ένοπλης ληστείας σε ένα ξενοδοχείο - καζίνο του Λας Βέγκας το 2008.
Ο Σίμπσον είναι διαβόητος για την αθώωσή του το 1995 για τον φόνο της συζύγου του Νικόλ Μπράουν Σμιθ και ενός φίλου της, του Ρον Γκόλντμαν, έπειτα από μια δίκη που διήρκησε 13 μήνες και είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.
Στη συνέχεια αστικό δικαστήριο τον έκρινε υπεύθυνο για τους φόνους και ζήτησε να καταβάλει 33,5 εκατομμύρια δολάρια στις οικογένειες των θυμάτων, ένα πρόστιμο μεγάλο μέρος του οποίου δεν έχει καταβληθεί.
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Μαρτίου
23:31
Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει για να «διευκολύνει τον διάλογο» μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν
23:20
ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025 και υποβολής φωτογραφιών για ΕΑΕ 2025
23:11
ΟΙ ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι επτά φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε τη στρατιωτική επιθετικότητα στη δεύτερη θητεία του
23:00