Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένων στη Μασσαλία, νεκρός ο δράστης
Συναγερμός σήμανε την Κυριακή στη Μασσαλία λόγω επίθεσης που σημειώθηκε σε σταθμό τρένων, και την οποία αστυνομική πηγή χαρακτήρισε ως πιθανή “τρομοκρατική ενέργεια”.
Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί από την επίθεση ενός άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης που στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτικών που έκαναν περιπολία στο σημείο, φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος» όταν έκανε την επίθεσή του.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.
Ρουμανία: Ουγγαρία και Γερμανία ενδιαφέρονται για εισαγωγές φυσικού αερίου από το Neptune Deep
16:59
Κατασχέθηκαν τρία κιλά κοκαΐνης μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων στη Θεσσαλονίκη - Τρεις συλλήψεις (pics&vid)
16:54
Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει την παροχή βοήθεια σε καύσιμα στην Κούβα, λέει η Μόσχα
16:43
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον διανομέα για την άγρια συμπλοκή των οδηγών στην Αχαρνών
16:40