ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια στις ΗΠΑ δίνει φιλοδώρημα 12.000 δολάρια σε 89χρονο ντελιβερά

Newsroom

Τα πράγματα άλλαξαν ανέλπιστα γρήγορα για έναν 89χρονο ντελιβερά που δουλεύει σε πιτσαρία στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος σε μία από τις συνηθισμένες παραδόσεις πίτσας έλαβε φιλοδώρημα αξίας 12.000 δολαρίων.

Ο Ντέρλιν Νιούι δεν πίστευε στα μάτια του, όταν πρωί – πρωί η οικογένεια Βαλντέζ χτυπούσε το κουδούνι της πόρτας στο σπίτι όπου ζει στη Γιούτα.

«Πώς μπορώ να σας ευχαριστήσω; Δεν ξέρω τι να πω», είπε με δάκρυα χαράς ο Νιούι στην οικογένεια Βαλντέζ.

Ο 89χρονος παραδίδει καθημερινά πίτσες για γνωστή αλυσίδα, δουλεύοντας 30 ώρες την εβδομάδα.

Ο ίδιος δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό KSL που συνεργάζεται με το CNNi, ότι ξεκίνησε τη συγκεκριμένη δουλειά, όταν κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει μόνο με τα λεφτά που του παρείχε η σύνταξη.

Η οικογένεια Βαλντέζ δήλωσε πως όταν πρόκειται να παραγγείλει πίτσα, ζητούσε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να παραδίδει πάντοτε ο Νιούι τις πίτσες.

Έτσι, η οικογένεια άρχισε να καταγράφει τις παραδόσεις πίτσας του Νιούι μέσω της πλατφόρμας TikTok, όπου έγινε γρήγορα ιδιαίτερα δημοφιλής, με πάνω από 53.000 ακόλουθους.

Η οικογένεια συχνά λάμβανε μηνύματα στα σχόλια των βίντεο που ανέβαζε στο TikTok, γιατί ο Νιούι εργάζεται παραδίδοντας πίτσες σε αυτή την ηλικία. Τότε η οικογένεια Βαλντέζ συμφώνησε ότι ένας άνθρωπος στην ηλικία του Νιούι δεν θα έπρεπε να εργάζεται τόσες πολλές ώρες και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για καλό σκοπό.

Ζήτησαν, λοιπόν, από τους ακόλουθούς τους να βοηθήσουν τον 89χρονο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο συγκέντρωσαν το ποσό των 12.000 δολαρίων. Μάλιστα, του παρέδωσαν μια υπογεγραμμένη επιταγή με ονομασία «Η οικογένειά σου στο TikTok».

89-year-old pizza delivery driver gets $12,000 tip surprise from 'TikTok Family', By Hannah Lawson, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ