ΚΟΣΜΟΣ

Βγήκε θετική εν πτήσει και μπήκε καραντίνα τρεις ώρες στην… τουαλέτα

Newsroom

Μια γυναίκα από το Σικάγο επέλεξε να απομονωθεί στην τουαλέτα αεροπλάνου για τρεις ώρες αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό εν ώρα πτήσης.

Η Μαρίσα Φοτιέο πετούσε με κατεύθυνση προς την Ισλανδία στις 19 Δεκεμβρίου με τον αδερφό και τον πατέρα της.

Αυτό που ανέφερε είναι ότι έκανε δύο μοριακά τεστ και περίπου πέντε rapid πριν από την πτήση και πως όλα είχαν βγει αρνητικά. Όταν όμως άρχισε να νιώθει πονόλαιμο κατά την διάρκεια της πτήσης, έκανε άλλο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Όπως είπε, η πτήση ήταν γεμάτη, επομένως δεν υπήρχε τρόπος να αναδιαταχθούν τα καθίσματα ώστε να μπορεί να απομονωθεί από τους άλλους επιβάτες.

Ως εκ τούτου, μια αεροσυνοδός την ρώτησε αν θα δεχόταν να μείνει στο μπάνιο, με την ίδια να συμφωνεί με χαρά, ώστε να προστατεύσει τους άλλους στην πτήση. Μετά την προσγείωση της πτήσης στην Ισλανδία, μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο του Ερυθρού Σταυρού, όπου ξεκίνησε τη 10ήμερη απομόνωσή της.

Έλαβε ωστόσο δώρα, ένα δέντρο και μια κάρτα από τις αεροσυνοδούς. Η γυναίκα κατέγραψε την απομόνωσή της στην τουαλέτα του αεροπλάνου σε ένα βίντεο στο tiktok που έχει προβληθεί περισσότερες από τέσσερα εκατομμύρια φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ