ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Δημοσιογράφος του BBC βλέπει live το βομβαρδισμένο σπίτι της στο Κίεβο

Newsroom

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την δημοσιογράφο του BBC Όλγα Μαλχέβσκα, να βλέπει live το βομβαρδισμένο σπίτι της στο Κίεβο.

Η δημοσιογράφος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, λέγοντας πως είναι συγκλονιστική η εικόνα και αναφέρει στην παρουσιάστρια της εκπομπής που ήταν σε ζωντανή μετάδοση, ότι δεν μπορούσε να βρει την οικογένειά της. «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτές οι εικόνες θα ήταν από το Κίεβο και μάλιστα από το σπίτι μου». Η ίδια παραδέχτηκε, ότι έλαβε μήνυμα από τη μητέρα της ότι όλοι τους ήταν καλά και πως μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Η δημοσιογράφος ήταν στο στούντιο του BBC που μεταδιδόταν η εκπομπή με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία και η ίδια θα έδινε τις τελευταίες εξελίξεις από τη ρωσική επίθεση.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το προηγούμενο βράδυ ότι θα έπρεπε να ξυπνήσω με τις φωτογραφίες του Κιέβου - της πρωτεύουσας της ευρωπαϊκής χώρας - να βομβαρδίζεται. Και ότι το επόμενο βίντεο που θα έπρεπε να επιβεβαιώσω θα είχε τη διεύθυνσή μου, στην πραγματικότητα το σπίτι της οικογένειάς μου. Το χειρότερο σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι αυτή είναι η καταστροφή που αντιμετωπίζουν όλοι οι Ουκρανοί τώρα», λέει η ίδια.

LIVEBLOG: Πόλεμος στην Ουκρανία: Οδομαχίες στο Κίεβο - Αρνείται ο Ζελένσκι ότι παραδίδεται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ