ΚΟΣΜΟΣ

Ουισκόνσιν: Με… σπασμένα φρένα 21χρονος στο Μιλγουόκι - Είχε και το γιο του μέσα στο αυτοκίνητο

Newsroom

Ένας 21χρονος άνδρας από το Ουισκόνσιν είναι πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη αφού άφησε τον γιο του και ένα γεμάτο όπλο στο σημείο τροχαίου για το οποίο ευθύνεται λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Συγκεκριμένα, κατηγορείται πλέον για πέντε κακουργήματα.

Το βίντεο από το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ είναι αποκαλυπτικό: δείχνει τη στιγμή που σύμφωνα με την αστυνομία ο 21χρονος άρχισε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα σε εθνικό δρόμο, αλλάζοντας συνεχώς λωρίδες κυκλοφορίας.

Δεν απέφυγε ωστόσο να προσκρούσει σε ένα ενδιάμεσο διάζωμα - αναποδογυρίζοντας το αυτοκίνητό του.

Μέσα στο όχημα ωστόσο βρισκόταν ένα 4χρονο παιδάκι, το οποίο αργότερα έγινε αντιληπτό ότι ήταν ο γιός του. Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι τον πήγαινε στο σχολείο, όταν το αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά να μην ανταποκρίνεται και έτσι προσπάθησε το να σταματήσει.

Ωστόσο, όταν παρενέβη η αστυνομία εκείνος άρχισε να τρέχει για να διαφύγει. Τελικά συνελήφθη και πλέον είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη καθώς μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και ένα όπλο γεμάτο σφαίρες.

Ειδικότερα, αντιμετωπίζει την πιθανότητα ποινής φυλάκισης έως και 38 χρόνια εάν καταδικαστεί, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο την προσεχή Τρίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ