ΚΟΣΜΟΣ

Φωτορεπόρτερ σώζει κουτάβι απ' τα καμένα της Καλιφόρνιας

Newsroom

Ο φωτορεπόρτερ Τζόναθαν Ρίβας βρέθηκε πρόσφατα στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές της Καλιφόρνιας, για να καλύψει το καταστροφικό πέρασμά της για το μέσο στο οποίο εργάζεται. Εκεί, είχε μια αναπάντεχη συνάντηση.

Όσο βρισκόταν εκεί εν ώρα εργασίας και τραβούσε βίντεο τις καταστροφές και τις καμένες εγκαταστάσεις, ξαφνικά ήρθε τρέχοντας προς το μέρος του ένα κουταβάκι, που εμφανίστηκε μέσα απ' τα χαλάσματα.

Ο Ρίβας, ήταν για το κουτάβι η σανίδα σωτηρίας του, αφού δύσκολα θα το εντόπιζε κάποιος άλλος εγκαίρως, αφού όλες οι γύρω περιοχές είχαν εκκενωθεί.

Ο φωτορεπόρτερ πήρε μαζί του το κουτάβι, το φρόντισε, του έδωσε νερό και βρήκε την οικογένειά του, η οποία το αναζητούσε. Σύμμαχός του σε αυτή την επανένωση ήταν το Twitter, όπου ανέβασε το βίντεο που είχε τραβήξει ο ίδιος με τη διάσωση του κουταβιού. Αυτό το βίντεο είδε και η οικογένεια που αναζητούσε το σκυλάκι, κι έτσι κατάφερε να το ανακτήσει.

Ο Ρίβας, δήλωσε συγκινημένος από την αντίδραση της οικογένειας του κουταβιού, αλλά και απ' όλο το περιστατικό, μιας και ο ίδιος έχει δικό του σκύλο. Ακόμη, το εξέπληξε και η συγκυρία να βρεθεί στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

Όπως είπε, αν όλα πήγαιναν βάσει προγράμματος δεν θα περνούσε ποτέ από εκείνη την περιοχή.

Η τύχη, όμως, χαμογέλασε στο χαμένο κουτάβι, το οποίο σώθηκε τελικά μέσα από τις στάχτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ