ΚΟΣΜΟΣ

Μικρή φώκια εισέβαλε σε σπίτι στη Νέα Ζηλανδία και «έδιωξε» τη γάτα (vid)

Newsroom

Μερικές φορές περίεργοι επισκέπτες κάνουν την εμφάνισή τους. Μια οικογένεια από τη Νέα Ζηλανδία βρήκε στο σπίτια της μια μικρή φώκια!

Η περίεργη νεαρή φώκια μπήκε στην κατοικία που απέχει περίπου 150 μέτρα από την ακτή το πρωί της περασμένης Τετάρτης, παρενόχλησε τη γάτα του σπιτιού, «σουλάτσαρε» στο διάδρομο για μερικές ώρες ενώ τα παιδιά κοιμόνταν στον επάνω όροφο, και ως εκ θαύματος δεν κατέστρεψε τίποτα.

Ο Φιλ Ρος, ο οποίος τυγχάνει να είναι θαλάσσιος βιολόγος, δήλωσε ότι ήταν ατυχές που ήταν ο μόνος που δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

«Το μεγάλο αστείο είναι ότι αυτή ήταν πραγματικά η μόνη οικογενειακή έκτακτη ανάγκη όπου θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένας θαλάσσιος βιολόγος στο σπίτι. Έχασα πραγματικά την ευκαιρία μου να λάμψω» αστειεύτηκε.

Την φώκια αντίκρυσε η Τζεν Ρος όταν επέστρεψε από το γυμναστήριο και φώναξε τα παιδιά για να δουν το νέο... κατοικίδιο.

Ωστόσο, το πραγματικό κατοικίδιο της οικογένειας, η γάτα Κοκό το είχε σκάσει από το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στον γείτονα -«εμφανώς τραυματισμένη ψυχολογικά από τα γεγονότα»...

Την φώκια απομάκρυνε τελικά από το σπίτι ένας ειδικός. Πάντως, αποδείχθηκε πολύ προσεκτική, καθώς δεν έκανε καμία ζημιά στην κατοικία των Ρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ