Ραχόι: Έφαγε μπουνιά στο πρόσωπο από 17χρονο στην περιοδεία του
Γροθιά στο πρόσωπο στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί δέχθηκε ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι και μάλιστα στη γενέτειρά του, Γαλικία.
Όπως καταγράφτηκε σε τηλεοπτικά πλάνα ισπανικών σταθμών, ο 60χρονος περιπατούσε στους δρόμους της πόλης Ποντεβέδρα όταν νεαρός άνδρας που στεκόταν δίπλα του τον χτύπησε ξαφνικά, αιφνιδιάζοντάς τον.
Ο άνδρας ήταν ανήλικος και συνελήφθη από την αστυνομία ενώ ο Μαριάνο Ραχόι εμφανίστηκε αργότερα με ένα κατακόκκινο σημάδι στο πρόσωπό του.
Εκπρόσωπός του είπε ότι ο κ. Ραχόι δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε είχε ως αποτέλεσμα να του βγουν τα γυαλιά.
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή και παρά το χτύπημα συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του.
Αργότερα με μήνυμά του στο Twitter εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όσους εκδήλωσαν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του και τους καθησύχασε.
«Είμαι καλά και κατευθύνομαι προς μια συγκέντρωση στην Λα Κορούνια» έγραψε, ενώ μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν και οι αντίπαλοι του Μαριάνο Ραχόι, όπως επισήμανε το κόμμα των Πολιτών (Ciudadanos).
Νέα κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις 120 δόσεις με επίκεντρο παλαιότερες δηλώσεις
13:58
Οπτογενετική: Πώς λειτουργεί η τεχνική που «κέρδισε» το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής
13:52
Υεμένη: Πάνω απο 100 αεροσκάφη της Σαουδικής Αραβίας συμμετέχουν στην επιχείρηση κατά των Χούθι
13:48
Code Like a Girl: Τα κορίτσια που γράφουν κώδικα και διαμορφώνουν τον ψηφιακό κόσμο του αύριο
13:41