ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκίνητο «καρφώνεται» πάνω σε σταθμευμένο όχημα - Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο τρέχοντας

Newsroom

Ο ανατριχιαστικός ήχος των φρένων διακόπτει μία συνέντευξη. Δημοσιογράφος, συνεντευξιαζόμενη και περίοικοι βλέπουν ένα όχημα να «καρφώνεται»με ταχύτητα πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ακολουθούν σκηνές χάους.

«Μαμά!» ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα, ενώ κάποιος άλλος ζητά να καλέσουν ασθενοφόρο.

Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται μπροστά στην κάμερα: ο συνοδηγός εμφανώς τραυματισμένος παλεύει να βγει από το όχημα, ενώ ο οδηγός απομακρύνεται από το σημείο τρέχοντας.

Η Αστυνομία του Μιλγουόκι έχει συλλάβει δύο άτομα, ενώ ο οδηγός του μοιραίου οχήματος ακόμη αναζητείται. «Αυτό το αυτοκίνητο θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάποιον. Έφτασε μέχρι το γρασίδι. Υπήρχαν παιδιά στο γρασίδι», λέει μία αυτόπτης μάρτυρας.

Την ανησυχία της Γκρέι μοιράζονται πολλοί στο Μιλγουόκι. Σύμφωνα με έκθεση του Φόρουμ Πολιτικής του Γουισκόνσιν, οι κλοπές οχημάτων και η επικίνδυνη οδήγηση είναι ψηλά στη λίστα ανησυχιών των κατοίκων της περιοχής.

Η έκθεση χαρακτηρίζει τα παραπάνω «πρωτεύουσες ανησυχίες» για τους κατοίκους.

Ο δήμαρχος του Μιλγουόκι Καβαλίερ Τζόνσον λέει ότι συνεχίζει να συνεργάζεται με την Αστυνομία και τις τοπικές κοινότητες για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων και την επιβολή του νόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ