ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Την κακοποίησε ή όχι; Το διαδίκτυο διχάζεται για τον τσακωμό της Λόχαν στη Μύκονο

Την κακοποίησε ή όχι; Το διαδίκτυο διχάζεται για τον τσακωμό της Λόχαν στη Μύκονο

Την προηγούμενη Πέμπτη η Λίντσεϊ Λόχαν εξομολογήθηκε σε κοντινό της πρόσωπο ότι θα πρέπει να κρατήσει κάποιες αποστάσεις από τα media και τα κοινωνικά δίκτυα για να “μπορέσει να δουλέψει τη σχέση της με τον μνηστήρα της, Egor Tarabasov.

Τρεις μέρες αργότερα η Λίντσεϊ Λόχαν παραχωρεί συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κatie Nicholl της Mail on Sunday δηλώνοντας ότι ο Ρώσος πλουτοκράτης νέας γενιάς την κακοποίησε. Λίγο καιρό πριν η Λόχαν είχε υποστηρίξει ότι ο Tarabasov προσπάθησε να τη στραγγαλίσει στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο. Και τα δύο περιστατικά συνοδεύτηκαν από οπτικοακουστικό υλικό.

Στην περίπτωση της Μυκόνου, σε παράλληλο χρόνο με τη δημοσίευση της αποκλειστικής συνέντευξης όπου η Λόχαν, 30, υποστήριξε ότι “προς το παρόν η σχέση της με τον Ρώσο κληρονόμο έχει τελειώσει” μια σειρά από φωτογραφίες και ένα video δείχνει τον τσακωμό της με τον Tarabasov, 22, στο νησί των ανέμων.

Κάτι ανάλογο είχε προηγηθεί κάποιες εβδομάδες πριν όταν η tabloid Sun δημοσίευσε video από γείτονα της Λόχαν στο Λονδίνο όπου εκείνη φέρεται να ζητάει για βοήθεια από απόπειρα δολοφονίας της στη βρετανική πρωτεύουσα.

“Τώρα συνειδητοποιώ πως δεν μπορείς να μένεις σε μία σχέση μόνο από αγάπη” λέει η Λόχαν στη δημοσιογράφο. “Καμία γυναίκα που τη χτυπά ο σύντροφός της δεν πρέπει να μένει μαζί του, εάν αυτός δεν είναι έτοιμος να ζητήσει συγνώμη” συμπληρώνει.

“Θέλησα να δώσω αυτή τη συνέντευξη γιατί είναι η ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά ψέματα για μένα το τελευταίο διάστημα. Έχω μείνει σιωπηλή πολύ καιρό, αλλά τώρα φοβάμαι για το τι μπορεί να κάνει ο Εgor σε μένα και στον εαυτό του” προσθέτει.

“Το ξέρω πως δεν είμαι κανένα αγγελούδι” εξομολογείται. “Προσπάθησα να διορθώσω τα πράγματα, τώρα είναι η δική του σειρά να κάνει κάτι για εμάς. Πρέπει να δώσω προτεραιότητα στον εαυτό μου, την οικογένεια μου και να σκεφτώ την καριέρα μου για την οποία έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Επιπλέον δεν θέλω να απογοητεύσω τους φαν μου με το να μην συμπεριφέρομαι σαν τη δυνατή γυναίκα που έχω καταφέρει να γίνω” συμπλήρωσε.

Λαϊκό δικαστήριο

Ωστόσο τόσο το διαδίκτυο όσο και η δημοσιογράφος κρατούν αποστάσεις από όλα όσα ισχυρίζεται η ηθοποιός που στο παρελθόν είχε πολλά προβλήματα με κατάχρηση ουσιών και αλκοόλ.

“Δεν την κακοποίησε” λένε οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων στις αναρτήσεις των media που δημοσιοποιούν την ιστορία όπως την αφηγήθηκε η ίδια. “Το μόνο που διακρίνω είναι έναν άντρα να παίρνει το κινητό του πίσω”.

“Κάνει λαβή για να της το αφαιρέσει. Είναι κακοποίηση” αντιπροτείνουν άλλοι.

“Εάν βλέπω κάποιον να κακοποιείται αυτός είναι ο Egor Tarabasov που του πήρε το κινητό από τα χέρια και του το πέταξε στην άμμο” είναι μια άλλη ερμηνεία του περιστατικού.

“Η κακοποίηση είναι προφανής και είναι από την ίδια που δημοσιοποιεί με τέτοιο φτηνό και ιδιοτελή τρόπο έναν τσακωμό προς όφελος της” λένε άλλοι.

Η Λίντσει Λόχαν δεν έχει βγάλει το δαχτυλίδι αρραβώνων της από επάνω της σημειώνει η δημοσιογράφος της Mail on Sunday. Ποιος ο αθώος και ποιος ο ένοχος;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ