ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έφοδος στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα

Έφοδος στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα

Έλεγχο στα γραφεία, στην Κηφισιά, της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα έκαναν οι εισαγγελείς διαφθοράς, οι οποίοι διεξάγουν έρευνα σε σχέση με παλαιότερα προγράμματα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα προγράμματα αυτά είχε αναλάβει εταιρεία της κ. Νικολοπούλου Στουρνάρα.

Η έφοδος έγινε με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου. Παρότι η κ. Στουρνάρα ζήτησε τα ονόματα των εισαγγελέων, εκείνοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν να τα δώσουν. Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών αρχείων προκειμένου να μελετηθούν.

Η έρευνα αφορά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ που φέρεται ότι εισέπραξε μέσω εταιρείας που διέθετε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος όπως επίσης και σε καταγγελίες για εξαφάνιση κρίσιμων εγγράφων που σχετίζονταν με την εν λόγω υπόθεση.

Κύκλοι της Τραπέζης της Ελλάδος επιβεβαιώνουν την έφοδο στα γραφεία της συζύγου του διοικητή της ΤτΕ, ξεκαθαρίζουν ωστόσο ότι ο κ. Στουρνάρας και η σύζυγός του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού η κ. Νικολοπούλου Στουρνάρα διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εταιρεία που προσφέρει συμβουλευτικές και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στουρνάρας επικοινώνησε για το θέμα με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ