Κατέρρευσε γέφυρα σε κεντρικό σημείο στην Καβάλα
Στην Καβάλα μεταβαίνει αύριο, Σάββατο η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την κατάρρευση της γέφυρας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.
Ταυτόχρονα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Καβάλα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων.
Πρόκειται για τη δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έπειτα απ΄ αυτή του Κομψάτου, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.
«Είτε υπάρχει έλλειμμα στη συντήρηση, που είναι στην ευθύνη των δήμων και της Περιφέρειας, είτε υπάρχουν σοβαρά κατασκευαστικά λάθη- και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν. Από εκεί και πέρα η αντίδραση της κυβέρνησης είναι άμεση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50
Πολεμικό Ναυτικό: Έκτακτες κρίσεις πλοιάρχων - Όλα τα ονόματα
23:49
ΗΠΑ: Το Ιλινόι μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για «επικίνδυνη χρήση βίας» στην Πολιτεία
23:41