ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία: Η σύζυγος είχε ενημερώσει τον Βούλγαρο αστυνομικό για το δρομολόγιο του γιατρού

Σητεία: Η σύζυγος είχε ενημερώσει τον Βούλγαρο αστυνομικό για το δρομολόγιο του γιατρού
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα, με θύμα τον γιατρό, στην Κρήτη, έρχονται στη δημοσιότητα.  

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου είχε εγκρίνει το σχέδιο δολοφονίας του, ενώ φέρεται μάλιστα, να είχε ενημέρωσε τον 37χρονο αστυνομικό από τη Βουλγαρία, για το δρομολόγιο του. Και οι δύο, αναφέρει το cretalive, έχουν ομολογήσει στην αστυνομία και το απόγευμα θα οδηγηθούν μάλιστα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται το ekriti, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη πριν από μία εβδομάδα, ο Βούλγαρος είχε φροντίσει να αφήσει το αυτοκίνητό του κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας όπου μέσα σε αυτό, είχε την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τον 62χρονο γιατρό αλλά και ένα περίστροφο, που φέρεται να ήταν το υπηρεσιακό του όπλο.

Ενημερωμένος πια για τις κινήσεις του γιατρού, του έστησε καρτέρι, στον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας και τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον με την κυνηγετική καραμπίνα, τουλάχιστον τρεις φορές.

Οι αστυνομικές Αρχές είναι βέβαιες πως πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς όπως εκτιμούν, ο 37χρονος δεν ήθελε άλλο να βλέπει την 38χρονη με τον γιατρό και λένε ότι το βράδυ της ημέρας που έγινε το έγκλημα, ο 37χρονος είχε σκοπό να φύγει από την Κρήτη.

Δεν αποκλείουν, από την άλλη, οι δύο Βούλγαροι να ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του γιατρού.

Αρχικά ο δράστης τηρούσε σκληρή στάση. Τα αποτυπώματά του όμως είχαν βρεθεί πάνω στο όπλο του εγκλήματος που πέταξε σε κοντινό σημείο μαζί με ένα κυνηγετικό σακίδιο.

Παράλληλα, φέρεται να αναγνωρίστηκε ο σωματότυπός του, από έναν 73χρονο που τον είδε ενώ παρίστανε τον κυνηγό όσο περίμενε το θύμα του, για να μην δίνει στόχο. Αυτά τα στοιχεία έκαναν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχαν στα χέρια τους, το σωστό άτομο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ