ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπαθούσε να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπαθούσε να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Σοκάρει μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια που έρχεται στο φως αναφορικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο Μαρκόπουλο, όπου μια μητέρα σκότωσε την ανήλικη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα, προσπαθούσε να αποτρέψει τη μητέρα της από το να βάλει τέλος στη ζωή της, κυνηγώντας την ως την αυλή του σπιτιού τους. Η μητέρα από την πλευρά της, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, επιτέθηκε στην κόρη της. Όταν όμως κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει το παιδί της, αυτοκτόνησε.

Σε ό,τι αφορά στα ματωμένα τσεκούρια που εντοπίστηκαν στο λεβητοστάσιο του σπιτιού, φαίνεται πως το αίμα που βρέθηκε πάνω τους ανήκει στον πατέρα, ο οποίος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα για να βγει έξω και να σώσει την κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της οικογένειας οι Αρχές βρήκαν δεκάδες κουτάκια από φάρμακα ψυχιατρικής αγωγής και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας ανήκαν στη σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του ιδίου, από νωρίς το πρωί ήταν σε κατάσταση αμόκ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και έχουν ήδη λάβει κατάθεση από τον γιατρό της οικογένειας.

Υπενθυμίζουμε πως η μητέρα κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, και στη συνέχεια μάλωσε έντονα με το παιδί της.

Όταν ο άντρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο, τις βρήκε να κείτονται νεκρές.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 17χρονη έχει δεχθεί τις φονικές μαχαιριές στο λαιμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ