Ληστές γρονθοκόπησαν και έκαψαν με σίδερο 85χρονη στην Κυψέλη
Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 85χρονης γυναίκας στην Κυψέλη, την οποία χτύπησαν με γροθιές και την έκαψαν με σίδερο, για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης, τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε χρήματα, την έκαψαν με σίδερο, σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η άτυχη γυναίκα είπε στους δράστες ότι έχει μόνο λίγα ευρώ στο διαμέρισμά της, ενώ οι κακοποιοί την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν.
Τελικά, έφυγαν με τα λίγα ευρώ που βρήκαν στο διαμέρισμα, αφού προηγουμένως έδεσαν την 85χρονη. Εκείνη, μετά από ώρα, κατάφερε να λυθεί μόνη της και να καλέσει σε βοήθεια.
Η ηλικιωμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Η Νέα Ζηλανδία έχει πλέον μια νέα επίσημη γλώσσα… τα Αγγλικά - Οι πρώτες αντιδράσεις
23:59
Αρτοποιός: Τρία τα ενεργά μέτωπα - Ολονύκτια επαγρύπνηση για τα «καντηλάκια» και αναζωπυρώσεις
23:49
Πύρινος Γολγοθάς για τη Δυτική Αττική – Μάχη για να κρατηθούν οι φλόγες μακριά από οικισμούς
23:39
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27