Η Πόλα Ρούπα διαψεύδει ότι ο 29χρονος συνδέεται με τον Επαναστατικό Αγώνα
Τα σενάρια που συνδέουν τον Επαναστατικό Αγώνα και την ίδια με τον 29χρονο που συνελήφθη για την κατασκευή των «τρομοπακέτων», διαψεύδει η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, μέσα από την φυλακή, με κείμενο που δημοσίευσε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η Πόλα Ρούπα κάνει λόγο για «θεώρημα συγκοινωνούντων δοχείων» και για «νοητικό κατασκεύασμα των μηχανισμών δίωξης και καταστολής». Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι «ο Επαναστατικός Αγώνας, είχε πάντα μια συγκεκριμένη στρατηγική αγώνα από την οποία δεν παρέκκλινε σε καμία περίπτωση. Κάθε άλλη δράση δεν τον αφορά».
Στη συνέχεια συμπληρώνει ότι «έχω ήδη δηλώσει πως δεν θα μπορούσα για λόγους αξιακούς και για λόγους που αφορούν την επαναστατική μου συνείδηση να επιχειρήσω μια απόδραση μόνο για τον Νίκο Μαζιώτη από τη στιγμή που υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι που ήθελαν να φύγουν από τις φυλακές. Και η πολιτική μου σχέση με όσους ήθελαν να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού σταματάει εκεί.».
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
Τουλάχιστον 12 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00