Εγκρίθηκε η δημιουργία αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα από τον Δήμο Αθηναίων
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την δημιουργία αποτεφρωτηρίου στο οικόπεδο 17 στον Ελαιώνα.
Η πρόταση για την δημιουργία του αποτεφρωτηρίου στην περιοχή καταψηφίστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξε και μία αποχή.
Το οικόπεδο 17 ανήκει στον Δήμο πράγμα γεγονός που διευκολύνει τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου οικοπέδου ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια, όμως επιλέχθηκε τελικώς η συγκεκριμένη πρόταση λόγω του ότι το οικόπεδο είναι εντός των ορίων του Δήμου.
Οι εργασίες για την δημιουργία του αποτεφρωτηρίου θα ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Όταν η ταχύτητα συναντά τη φύση: Το showcar της McLaren Mastercard Formula 1 Team στο δάσος της Φολόης
11:57
ΚΟΣΜΟΣ
«Το Πεκίνο δεν θα μετάσχει σε συνομιλίες για τον πυρηνικό αφοπλισμό», λέει εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ
11:55
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η EY Ελλάδος αξιοποιεί την Crowdcruit για προσλήψεις ταλέντου cybersecurity
11:51
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Μαθαίνουμε - Προλαμβάνουμε - Ζούμε
11:46
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ