ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας και τα δύο του παιδιά νεκροί από πυρκαγιά

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας και τα δύο του παιδιά νεκροί από πυρκαγιά
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 6:00πμ το πρωί στην οδό Κοραή στη Νέα Σμύρνη, όταν πατέρας έβαλε φωτιά σε διαμέρισμα για να σκοτώσει τα δύο του παιδιά –οκτώ και 10 ετών- και να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία, έβαλε φωτιά σε στρώμα στο υπνοδωμάτιο και οι αναθυμιάσεις σκότωσαν τόσο τον ίδιο όσο και τα δύο άτυχα παιδιά.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από 10 σημειώματα, στα οποία ο δράστης ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει και θα σκοτώσει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον πρώην πεθερό του.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έπαιρνε τα παιδιά κάθε Σαββατοκύριακο μετά το διαζύγιό του με τη μητέρα των παιδιών.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό από τους γείτονες, που είδαν καπνό να βγαίνει από το ισόγειο διαμέρισμα. Πυροσβέστες έσπευσαν άμεσα στο σημείο και απεγκλώβισαν τον πατέρα και τα δύο παιδιά αλλά, όπως αποδείχτηκε, ήταν πλέον αργά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» ενώ τα δύο παιδιά στο «Παίδων» όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκροί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ