ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του. 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής της περιφέρειας Δωδεκανήσων στη σορό του νέου, δεν μπόρεσε να διαπιστώσει με βεβαιότητα την αιτία θανάτου του, ωστόσο φέρεται να αποκλείεται η εκδοχή ότι πυροβολήθηκε στο κεφάλι, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του από την αυτοψία, το τραύμα στο κεφάλι του 21χρονου φέρεται να προκλήθηκε από κάποιο βαρύ αντικείμενο και όχι από πυροβολισμό.

Ο 21χρονος φέρει επίσης πολλαπλές κακώσεις στο σώμα, που σημαίνει ότι μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7 411

Σημειώνεται πως ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν είπε στη μητέρα του ότι θα έβγαινε μια βόλτα με το ποδήλατο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής κατοικεί στην Αθήνα και έφτασε στην Κάλυμνο προ ημερών για να περάσει το Σαββατοκύριακο με την μητέρα του, που είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου πήρε το ποδήλατο του αδελφού του και είπε στην μητέρα του ότι πάει μια βόλτα και θα επιστρέψει.

Όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Όπως είπε στην αστυνομία γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.

Ένας 15χρονος εντόπισε τη σορό

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Kalymnos-news.gr, τη σορό του άτυχου φοιτητή εντόπισε ένας 15χρονος λίγο πριν τις 17:00 του Σαββάτου. Ο έφηβος είχε πάει στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Στο θέαμα, σοκαρίστηκε και άρχισε να και φωνάζει. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη για να διερευνήσουν την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ